Hulp bij afvallen nodig Amersfoort?

Hulp bij afvallen nodig in Amersfoort?
Zodra je merkt dat je kleding niet meer past, en dat je in de loop der tijd wat zwaarder bent geworden, kan je je daar bij neerleggen of besluiten er iets aan te doen. Even letten op je tussendoortjes, weer wat vaker op de fiets je boodschappen doen en matig met alcohol of zoete lekkernijen. Als twintiger of dertiger had je daarmee je gewichtstoename weer snel onder controle. Ben je inmiddels wat ouder, en merk je dat het niet meer zo eenvoudig is om die paar kilo kwijt te raken, dan is een serieuzere poging noodzakelijk. Want die paar kilo nu, wordt zo maar meer als je niets verandert. Ben je inmiddels in de overgang, dan merk je helemaal dat je niets kan nemen of je bent weer een kilo zwaarder.

Via internet vindt je voldoende tips om de calorie inname te verminderen; letten op de koolhydraten is dan al gauw het advies. De eerste 2 kilo lukt dan nog meestal wel, maar daarna stagneert het weer. Houd je vol of gooi je het bijltje erbij neer? Lukt het je ondanks alles toch niet op eigen gelegenheid, en stoor je je aan je lichaam, of voel je je gewoon niet prettig bij je huidige figuur, neem dan eens contact op voor een vrijblijvende intake. Samen bespreken we op welke wijze we jou een steuntje in de rug kunnen geven, om wel weer dat figuur te bereiken waar je je prettig bij voelt. Bel gerust met 033-8876699 voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Mogelijk dat (een deel van) de kosten vergoed kunnen worden via de zorgverzekering.

Marijke-april2016

Comments for this post are closed.