Afval challenge

Wil jij in het nieuwe jaar (flink) afvallen?
Ben jij niet gelukkig met je huidige figuur?
Voel je je moe en lusteloos en heb je het gevoel dat veranderingen in je voedingspatroon dit zou kunnen verbeteren?
Lees dan verder:
Bij afslankstudio Gracili hebben we vele mogelijkheden en werken we met de modernste apparatuur die medisch geclassificeerd is. Omdat eigenaresse Marijke Eijgenraam gediplomeerd gewichtsconsulente is, aangesloten bij beroepsvereniging BGN, kunnen de kosten van begeleiding bij overgewicht, geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de ziektekostenverzekeraar, afhankelijk van de betreffende dekking. Tijdens een gratis en vrijblijvende intake kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Afval challenge
Begin januari starten we met een select groepje personen die gaan afvallen op basis van gezonde voeding aangepast aan jouw hormoonhuishouding en stofwisseling. Aan de hand van je bloedwaarden wordt er een voedingsplan op maat gemaakt en gaan we zowel met groeps- als individuele consulten jouw doelen behalen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden die mogelijk (gedeeltelijk) door de verzekering vergoed kunnen worden. Door je al in december aan te melden, kunnen we zowel de vergoeding van de verzekering over 2016 als 2017 gebruiken, mits je deze nog niet hebt opgemaakt. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor een vrijblijvende informatiedag, op maandagavond 12 december om 20.00 uur of donderdagmiddag 15 december om 13.30 uur. Je krijgt dan alle informatie over zowel het inhoudelijke als het praktische gedeelte van deze methode. Ben je beide momenten niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, laat het dan even weten, dan kijken we of we een andere afspraak in kunnen plannen. Bij te weinig aanmeldingen voor de genoemde momenten, probeer ik tot een ander voorstel te komen waarop meer mensen kunnen. (Heb je je niet aangemeld, dan heb je dus de kans dat je voor een gesloten deur staat omdat de afspraak is gewijzigd!) Neem gerust een kennis, partner of vriendin mee, maar meldt dat dan graag ook van tevoren. Met deze uiterst effectieve methode zijn gewichtsafnames van 10 kilo in de eerste maand geen uitzondering! Bel naar 033-8876699 of mail naar gracili@online.nl om je aan te melden voor een vrijblijvende intake of de informatie bijeenkomst

Comments for this post are closed.