Contact

Heeft u vragen over een bepaalde afslank methode? Neem contact op!
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 033-8876699 of per mail op gracili@online.nl.

Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren te zijn afgezegd om niet te worden doorberekend.

De studio                                                                                                               

Afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili bevindt zich aan de Zielhorsterweg 83 te Amersfoort, recht tegenover station Schothorst. Parkeren kan gratis voor de deur op de parkeerstrook voor het rijtje bedrijfspanden. U mag hier maximaal 2 uur staan met de blauwe parkeerschijf. Daarnaast hebben wij in de parkeergarage 5 gereserveerde plekken voor onze klanten, herkenbaar aan de roze borden. De 5 plekken vindt u na het inrijden van de parkeergarage aan de rechterzijde net voor en net na de slagboom.

zielhorsterweg                               studio1

 

Marijke Eijgenraam

Eigenaresse Marijke Eijgenraam is in 2011 gestart met een studio voor figuurcorrectie werkend met de Bailine methode. Na uitbreiding met meerdere methoden, is de naam gewijzigd naar     afslankstudio Gracili. Vanaf 8 april 2016 is de studio gevestigd aan de Zielhorsterweg 83 te Amersfoort.
Marijke Eijgenraam is gediplomeerd gewichtsconsulente en is ervaringsdeskundige wat betreft afvallen. Vele methoden heeft ze als klant zelf ook ervaren.
Graag wil ze haar kennis, ervaring en apparatuur inzetten om ook voor u het gewenste resultaat te behalen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake waarin we samen kunnen kijken welke methode voor u het meest geschikt is.

U kunt mij bereiken op het volgende mail adres: gracili@online.nl of telefonisch op 033-8876699.

De openingstijden kunnen variëren, afhankelijk van de drukte. Indien ik niet in de gelegenheid ben de telefoon aan te nemen, kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Op dinsdag ben ik niet doorlopend aanwezig; van 14.00 uur tot 18.30 is het maken van een afspraak niet mogelijk.

Vriendelijke groeten,

Marijke Eijgenraam, eigenaresse afslankstudio Gracili

Marijke-april2016