cremes

Sorysa anti-cellulite cream-gel en Firming cream-gel.

Beide crèmes zijn verpakt in een extra grote tube van 250 ml. De prijs per crème is € 29,95, en zeer geschikt om dagelijks te gebruiken om de huid te verstevigen en de cellulite te laten verminderen. De beste resultaten worden behaald in combinatie met onze behandelingen voor elektrostimulatie, compressietherapie en de Ultra body shape behandeling.


 

BODY RESCUE DISPLAY - open

Arosha beschikt over een assortiment huidverzorgende crèmes voor thuis gebruik. Deze zijn in de studio verkrijgbaar. De peeling gebruik ik ook voorafgaand aan de body shape behandeling en hoeft niet te worden afgewassen voor het aanbrengen van een verzorgende crème.

INTENSIEVE CONTOURVERBETERENDE crème

Deze intensieve cosmetische cellulite behandeling is ontwikkeld om de bloedcirculatie en lymfestroom te stimuleren. De innovatieve combinatie van de werkzame bestanddelen helpt bij de verwijdering van vet, toxines en water uit het behandelgebied. Dit zal de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeteren en geeft de huid een gladdere, stevigere structuur.  De prijs is €49,95 voor 200 ml.

Actieve ingrediënten: Rhodysterol en Sculptosane, Cafeïne, L-carnitine, Ruscus en Fucus Hedera en Paardenkastanje.

 


ACTIEF HERSTELLENDE crème

Een intensieve behandeling om de celregeneratie te stimuleren en het bindweefsel te herstructureren met het doel de huidteint en structuur te verbeteren. Perfect om striae ontstaan door o.a. zwangerschap, borstvoeding, obesitas en groei spurts te verminderen. De prijs is € 49,95 voor 200 ml.

Actieve ingrediënten:
Vanistryl, Collageen, Organisch Silicium, Elastine, Allantoïne, tarwe- en amandelolie, Ureum, Centella Asiatica en Mimosa.

 


INTENSIEVE VERSTEVIGENDE crème

De oplossing voor het verbeteren van de stevigheid, elasticiteit, structuur, hydratatie en het uiterlijk van de huid. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn collageen en elastine die helpen bij het stimuleren van de fibroblast activiteit en de synthese van het collageen om zo de cellen te versterken in de diepere lagen van de huid. De prijs is € 44,95 voor 200 ml.

Actieve ingrediënten:
Collageen, Elastine, Allantoïne, Panthenol, Dimethylethanolamine (DMAE), zoete amandel- en tarwekiemolie, Glycerol, Centella Asiatica, Ginseng, Haver, Klimop en Mimosa.

 


BORST EN DECOLLETE gel
Deze delicate behandeling is bestemd voor borsten en decolleté bij tekenen van verlies van stevigheid en/of verslapte rimpelige huid. Bevat speciale plantenextracten die werken op een natuurlijke manier bij het creëren van een stevigere, strakkere en gelifte huid van de borsten en het décolleté. De prijs is € 42,95 voor 100 ml.

Actieve ingrediënten:
20% Kigelia africana, 10% Organisch Silicium, Hydrogel.

 


 

ENZYMATISCHE PEELING

Een behandeling om de huid van nieuwe energie te voorzien met behulp van  geconcentreerde enzymen. Zij helpen op een zachte wijze bij het creëren van een fijnere structuur in de oppervlakte van de huid. Hierdoor geeft het de huid een gezonder stralender uiterlijk. De prijs is  32,95 voor 120 ml.

Actieve ingrediënten:
Fruitextracten (Papaja, Mango, Kiwi, Aardbei, Citroen).