ES3

Elektro stimulatie; een effectieve manier om de spieren te trainen en daarmee de vetverbranding te verhogen!

Afvallen op de gewenste plekken. Op het lichaam worden elastische banden aangebracht waaronder we pads plaatsen. Via deze elektrode pads worden elektronische impulsjes overgebracht op de spieren waardoor de spieren als reflex aanspannen. Dit gebeurt in een hoog tempo; de spieren zullen veelvuldig aanspannen en weer ontspannen waardoor er een efficiënte training ontstaat. Voordeel van deze methode is dat vet op het lichaam af gaat nemen en de contouren slanker worden. De spiermassa zal toenemen waardoor je zowel energieker als krachtiger wordt. Daarnaast zorgt een steviger spier korset voor ontlasting van de gewrichten.

De behandeling

De behandeling duurt een half uur en vindt 2 maal per week plaats. Wanneer het gewenste effect bereikt is, kan de frequentie van de bezoeken worden aangepast naar eenmaal per week of eenmaal per 2 weken. Deze frequentie is vooral bedoeld voor onderhoud. Voor nieuwe klanten is er tevens voedingsadvies bij de behandelingen inbegrepen; we maken een analyse van het huidige voedingspatroon en geven gericht advies waar verbeteringen mogelijk zijn. Voor klanten met overgewicht leent deze methode zich uitstekend om te combineren met het persoonlijk voedingsplan. Ook wordt deze methode wel gecombineerd met de Ultra body shape behandelingen. lymfedrainage of behandelingen in de  styling capsule.

De behandelingen vinden plaats in privé cabines; uw privacy is optimaal gewaarborgd.

ES2

Persoonlijk voedingsplan

Op basis van je bloedwaarden

Effectief afvallen met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance.

Bij afslankstudio Gracili kunt u afvallen met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance. Dit plan wordt voor ieder persoonlijk samengesteld aan de hand van je bloedwaarden, wensen en gezondheidsgegevens en is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Uitgangspunt voor de keuze van de juiste voedingsmiddelen is niet het aantal calorieën of de samenstelling van voeding op basis van het  percentage koolhydraten, vetten en eiwitten, maar op de manier waarop deze de hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme bevorderd en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Samen met enkele nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd je gewicht en verbeter je jouw totale hormoonhuishouding. Dit voedingsplan is bedoeld om klachten die overgewicht met zich mee kunnen brengen te voorkomen.

Metabolic-Balance-appels

Wanneer moet ik beslist met het Metabolic Balance programma beginnen?
Deelnemen aan het programma is voor u zinvol en waardevol,

– als u niet wilt wachten tot uw overgewicht klachten gaat veroorzaken,
– als uw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en u op een gezonde manier wilt afvallen;
– als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een verkeerde voeding samenhangen.

– als u, ongeacht uw leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot uithoudingsvermogen.

 

Hoe werkt het persoonlijk voedingsplan?

Tijdens de vrijblijvende intake wordt u uitvoerig geïnformeerd over het programma. Als u besluit te starten, bespreken we uw wensen en gezondheidsgegevens. Aan de hand van een vingerprikje wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Omdat dit in nuchtere toestand dient te gebeuren, plannen we deze afspraak aan het begin van de dag in. Uw bloed wordt verzonden naar het laboratorium en daar op 35 verschillende bloedwaardes beoordeeld. Met de uitslag van deze waardes en aan de hand van uw wensen en gezondheidsgegevens wordt een persoonlijk voedingsplan voor u opgesteld. Dit wordt bij uw volgende bezoek aan de studio uitvoerig met u besproken en u ontvangt het uitgewerkte voedingsplan in een mapje. Met behulp van onze geavanceerde weegschaal wordt uw huidig gewicht en samenstelling van uw gewicht bepaald.

Voorbereidingsfase

U start met 2 voorbereidingsdagen waarin uw lichaam gaat wennen aan een ander voedingspatroon. Bij het bespreken van het plan wordt u geïnformeerd over de keuzemogelijkheden voor de voorbereidingsdagen. U eet vaste voeding, dit zijn dus geen detox dagen.

Strenge fase
Tijdens deze minstens twee weken durende fase, stelt uw lichaam zich in op een nieuwe en gezonde voedingswijze. Daarbij wordt u meer bewust van de veranderingen in uw lichaam op het gebied van gezondheid en gewicht. In deze fase dient het programma zo strikt mogelijk gevolgd te worden. In uw voedingsplan zijn alle keuzemogelijkheden uitvoerig beschreven. Uw voeding bestaat uit gezonde producten, met veel keuze uit groenten, en daarnaast een gevarieerd aanbod uit vlees, vis, gevogelte, peulvruchten, fruit, graanproducten, water. Door de evenwichtige samenstelling van uw voedingsplan, zult u alle benodigde voedingsstoffen, vezels, vitaminen en mineralen binnen krijgen.
Minder strenge fase
In deze fase gaat u voedingsmiddelen uitproberen die in de vorige fase niet waren toegestaan. Op deze manier ervaart u zelf de voor u persoonlijk best passende voeding. U neemt de veranderingen in uw lichaam waar, voelt wat voor u goed is.
De fase van gewichtsbehoud
Heeft u het idee dat u dat bereikt heeft wat u wilde bereiken? Bent u bijvoorbeeld op uw ideale gewicht? Dan begint de fase van gewichtsbehoud. Deze fase eindigt in principe nooit omdat uw eetpatroon meestal sterk is veranderd en u daarmee door wilt gaan. De ervaring leert wel dat deelnemers zich zo goed voelen dat ze hun nieuwe gewoontes niet meer willen veranderen.

Metabolic Balance (r) streeft naar een blijvende verandering met behulp van een gezonde en bij u passende voeding. Wij helpen u graag daarbij dat te bereiken. U bezoekt regelmatig de studio waarbij we uw resultaten meten en bespreken.


Wat kan ik van een deelname aan Metabolic Balance verwachten?
– bewustwording van een gezond voedingspatroon
– effectieve gewichtsafname
– meer energie
– verbetering van de hormoonhuishouding
– Verbetering van de huid
– gunstige invloed bij een te hoge bloeddruk

metabolic-balance-voedingspyramide

Marijke-april2016

 

 

 

 

Stoort u zich al jarenlang aan te stevige benen, slappe huid, cellulite vorming, te veel vet en/of vocht in uw benen, buik, taille of andere zones? Deze aangename behandeling combineert wraps met actieve ingrediënten met de Ultra body shape en zorgt voor een intensieve vermindering van vet, cellulite en vochtophopingen.

De Ultra body shape combineert elektrolipolyse met ultrasound, infrarood en elektrostimulatie en is daardoor uniek in zijn soort. We maken gebruik van 8 XL pads waardoor meerdere zones van uw lichaam gelijktijdig kunnen worden aangepakt; zowel de buik als benen in 1 behandeling!

Aansluitend combineren wij de ULTRA Body Shape behandelingen met elektrostimulatie of compressietherapie. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. De samenstelling van de behandeling is afhankelijk van de aard van het probleem.

Contra indicaties:
– de aanwezigheid van een acute ontsteking
– gezwellen
– wonden
– verhoogde gevoeligheid

ultra-body-shape

lymfedrainage

lymfedrainage

 De behandeling

De behandeling duurt een half uur (na aanbrengen van wraps, actieve vloeistof en pads) en vindt 2 maal per week plaats. Voor goed resultaat adviseren wij de kuur van 8 behandelingen die tegen een speciale prijs wordt aangeboden. Na 4 weken ziet u duidelijk verschil.

De wraps

Wij maken gebruik van de katoenen wraps van Arosha met actieve ingrediënten. De huid absorbeert deze bestanddelen hetgeen zorgt voor centimeterverlies, versteviging van het huidweefsel, vermindering van cellulite en afname van vet- en vochtophopingen. De wraps zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Uit hygiënisch oogpunt zijn alle wraps individueel verpakt.

arosha

Klik hier voor meer informatie over de technische kant van de werking van de Ultra body shape.  Klik hier voor meer informatie over huidverzorgende crèmes voor thuis gebruik.

Vetcellen bevriezen

Het veilige en voordelige alternatief voor liposuctie.

Cryobehandelingen

Bij afslankstudio Gracili kunt u op eenvoudige wijze eindelijk korte metten maken met die vetophopingen die u ook ondanks intensief sporten niet weg kunt krijgen, of het nu gaat om uw buik, benen, taille of welke andere plaats dan ook.

Het betaalbare alternatief voor liposuctie.

Bij thermo-cryolipide komt er geen operatie aan te pas; dus geen littekens terwijl het resultaat net zo blijvend is als liposuctie. Tot 22 % reductie van onderhuids vetweefsel is mogelijk na slechts 1 behandeling!

Meer weten? Klik hier voor onze website: www.vetcellenbevriezen.nlslide 4

cryolipolyse

Thermo-cryolipide is dé oplossing.

Cryolipide is de naam van de techniek die door diepe koeling van de huid de vetcellen beschadigt waardoor zij geleidelijk afsterven. Wij werken met de Coolipo Twin. Met deze apparatuur zijn meerdere toepassingen mogelijk. Zo is er ook een programma dat de huid wisselend opwarmt en daarna diep koelt; deze techniek wordt thermo- cryolipide genoemd.
In de volksmond wordt de techniek ook wel het bevriezen van vetcellen genoemd. Eenmaal afgestorven vetcellen komen niet meer terug. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake nemen wij uitvoerig met u door wat de behandeling inhoudt, kijken we of er geen medische bezwaren zijn en geven wij u voedingsadvies om te zorgen dat de vrijgekomen vetten daadwerkelijk door verbranding het lichaam verlaten.

Gezondheid begint bij voeding! Iedereen is uniek, en kan klachten krijgen van verkeerde voeding. Wij onderzoeken en adviseren je welke voeding dat is. Voedingsintoleranties treden steeds vaker op, echter is het vaak lastig erachter te komen waar je precies intolerant voor bent.

Huisartsen bieden maar zelden zelf een intolerantie test aan. Met onze intolerantie test kun je altijd terecht, wanneer je vermoedens hebt dat je intolerant bent of als je wilt weten of je voedselintoleranties hebt zonder dat je momenteel klachten ervaart.

Voedingsintoleranties zijn de graadmeter voor ontstekingen. Verstoring van de hormoon balans kan leiden tot allerlei vage klachten. Vaak heeft de reguliere medische wetenschap hier geen antwoord op. Bij ons krijg je die wel. Wij testen jouw IgG-antilichaam reacties op 90 verschillende voedingsmiddelen zoals tomaat, rundvlees, verschillende soorten gluten, enzovoort. Daarnaast krijg je bij ons een persoonlijk en uitgebreid verslag van je onderzoek, adviezen en ondersteuning.


Waarom zou ik mijzelf laten testen op voedingsintolerantie bij Gracili Amersfoort?

Wellicht ben jij wel overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen zonder dat je daar zelf bewust van bent. Als je last hebt van vervelende klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, duizeligheid, hoofdpijn of huidproblemen, en je arts kan daar geen oorzaak voor vinden, dan doe je er goed aan een voedselintolerantie test te doen. Maar ook als je geen specifieke klachten hebt kan het zinvol zijn een voedselintolerantie test te doen.

Je kunt overgevoeligheden voor voeding, die in de volksmond meestal allemaal voedselintoleranties worden genoemd, onderverdelen in voedselallergieën en voedselintoleranties. De meeste voedselallergieën zijn van het type IgE, wat betekent dat je binnen een half uur na het eten van het betreffende voedingsmiddel klachten krijgt, zoals huiduitslag of hoofdpijn.

Sommige voedselallergieën zijn echter niet IgE-afhankelijk maar IgG-afhankelijk, wat betekent dat het lichaam IgG-antistoffen (IgG’s) aanmaakt, die een vertraagde allergische reactie veroorzaken. Omdat de antigeen-antistofcomplexen in dit geval niet snel genoeg opgeruimd worden (omdat je de voeding steeds weer opnieuw eet), kunnen bepaalde klachten optreden die in de loop van de tijd chronisch worden.

Symptomen die horen bij de laatstgenoemde soort van voedselallergieën treden meestal tussen de 2-3 uur en 2-3 dagen op na het eten van de betreffende voeding, waardoor het vaak niet mogelijk is te achterhalen welke voeding precies de boosdoener is. De enige manier om dan nog te achterhalen voor welke voeding je overgevoelig bent is door een bloedonderzoek te doen waarbij getest wordt op de aanwezigheid van IgG-antigenen, zoals gebeurd bij onze test.

Als je last hebt van vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, duizeligheid, hoofdpijn, huidproblemen, pijnlijke gewrichten of overgewicht dan kan het heel goed zijn dat ook jij overgevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen. In dat geval doe je er goed aan een voedselintolerantietest te doen, want alleen dan weet je zeker of jij overgevoelig bent voor bepaalde soorten voeding en zo ja voor wat. Voedingsintolerantie kan de volgende klachten geven:

Stappen van de analyse:

 • 90 voedingsmiddelen testen met een paar druppeltjes bloed (vingerprik)
 • Test 90% van de voedingsmiddelen die wereldwijd worden gegeten
 • Een uitgebreid persoonlijk  rapport en advies met een  behandelplan
 • Alles over je voedingsintoleranties
 • 3-fase plan, eenvoudig te volgen en vol te houden
 • Start direct je lichaam te herstellen met het persoonlijk herstel plan
 • Combinatie van voeding en supplementen die krachtig samenwerken

Hoe ziet een uitslag eruit?

Om de voedselintoleranties te laten bepalen  testen we  jouw IgG4-antilichaam reacties op 90 verschillende voedingsmiddelen, waarbij enkele druppels bloed afgenomen worden door middel van een vingerprikje. Nadat we een aantal druppeltjes bloed hebben, wordt het bloedmonster in het laboratorium geanalyseerd, waarbij getest wordt op specifieke IgG-antigenen die gerelateerd zijn aan 90 veel voorkomende voedingsstoffen en voedingsmiddelen.

De resultaten worden door ons geëvalueerd, waarna je een uitgebreid rapport op maat ontvangt. In dit rapport wordt elke overgevoeligheid  aangegeven  en leggen we een persoonlijk herstel plan aan je voor met adviezen en ondersteuning.

Enkele weken nadat je jouw voedingspatroon hebt aangepast ga je merken dat bepaalde klachten die je al langer had zullen verminder of zelfs helemaal verdwijnen. Dus wacht niet te lang en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 • Verwijzing van de huisarts is niet nodig
 • Vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk

Ook weten of je voedingsintoleranties hebt? Neem contact op

 • Vermoeidheid
 • Chronische diarree of constipatie
 • Winderigheid
 • Misselijkheid
 • Oprispingen
 • Opgeblazen gevoel
 • Brandend maagzuur
 • Duizeligheid
 • Buikpijn of buikkrampen
 • Hoofdpijn of migraine
 • Huidproblemen (o.a. atopische dermatitis, psoriasis, jeuk, netelroos)
 • Overgewicht
 • Gewichtsschommelingen
 • Prikkelbare darmsyndroom
 • Ziekte van Crohn
 • Maagzweren
 • Reuma, pijnlijke gewrichten

Een groot voordeel van de intolerantie test in Amersfoort is dat de IgG4-antigenen waarop getest wordt zeer lang in het bloed blijven zitten (tussen de 2-3 maanden en 2 jaar). Dit betekent dat met onze test ook overgevoeligheden kunnen worden vastgesteld voor voedingsmiddelen die je al een hele lange tijd niet meer gegeten hebt.

Ook weten of je voedingsintoleranties hebt? Neem contact op

Pijnbestrijding door APS therapie

APS therapie biedt verlichting bij zowel acute als chronische pijnklachten als o.a. sportblessures, reuma, fibromyalgie en lage rugpijn.

Of u nu last heeft van acute pijnklachten door bijvoorbeeld een sportblessure of  last heeft van chronische pijnklachten, APS therapie kan de oplossing zijn.

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Deze pijnloze methode stimuleert het lichaam bij herstel, regeneratie en zorgt voor toename van energie. Het APS apparaat geeft een microstroom signaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken. De actiepotentiaal is een communicatiesignaal dat voorkomt in de zenuwcel. Telkens als er een actiepotentiaal opgewekt wordt zal de zenuwcel zijn uitwisselingsprocessen met onder andere natrium en kalium starten. Hierdoor wordt de cel weer geactiveerd en zullen ook andere cel processen die van belang zijn volgen. Hierdoor raakt de zenuwcel weer beter getraind in zijn taak en zal beter presteren en worden lichaamsprikkels / signalen beter doorgegeven. Door het strategisch plaatsen van de elektroden rond de pijnplekken wordt het APS signaal overgebracht op het lichaam en wordt de aanmaak van actiepotentialen in het lichaam bevorderd.

De voordelen van de toepassing van APS therapie zijn:

– verlichting van pijnklachten door verhoogde afgifte van natuurlijke pijnstillers

– versnelde wondgenezing

– toename van energie

– vermindering van ontstekingen

– verhoging van de bloedcirculatie

– versnelde afvoer van afvalstoffen

– verbeterde communicatie tussen de cellen

Er zijn geen bijwerkingen door de methode. De volgende contra-indicaties zijn van toepassing: kanker, epilepsie, zwangerschap, acute trombose, hart- of herseninfarct (minder dan 3 maanden geleden) en dragers van een elektronisch implantaat (pacemaker e.d.). Mocht 1 van bovenstaande situaties op u van toepassing zijn, dan is behandeling niet mogelijk. De behandeling is mogelijk voor kinderen, mits zij oud genoeg zijn om goed aan te kunnen geven wanneer zij een prikkeling ervaren.iStock_000008894314Large

Bij de 1e afspraak beginnen we met de intake waarna direct de 1e behandeling plaats kan vinden. Deze afspraak duurt ruim 1 uur. De vervolg behandelingen duren ongeveer 3 kwartier en bestaan uit maximaal 4 plaatsingen van de elektroden. Elke plaatsing duurt maximaal 8 minuten. Tijdens 1 behandeling kunnen er meerdere klachten worden aangepakt, waarbij de prioriteit uitgaat naar de klachten die voor u de meeste pijn of ongemak met zich meebrengen. In de regel zijn er meerdere behandelingen nodig om afdoende resultaat te ervaren. Bij acute klachten als bijvoorbeeld sportblessures is de verwachting dat u sneller resultaat merkt dan bij chronische klachten. Om de effectiviteit van de behandelingen zo optimaal mogelijk te laten zijn, is het gewenst dat er slechts korte tijd tussen de afspraken zit. Bij voorkeur vinden de 1e 3 behandelingen plaats binnen 1 week. Voor openingstijden van  de studio verwijs ik graag naar de volgende pagina: https://www.gracili.nl/contact/.

Over Marijke

Marijke Eijgenraam is gediplomeerd APS therapeute en jarenlang aangesloten geweest bij beroepsvereniging BVAT. Per 1 januari 2019 heb ik mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging opgezegd en worden de behandelingen voor APS therapie niet meer vergoed. Ter compensatie voor het feit dat deze consulten niet meer vergoed worden, zijn de kosten die ik bereken aanzienlijk lager dan marktconform.

Een heerlijke ontspannende behandeling waar je ook nog baat van hebt voor je gezondheid, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. In de styling capsule geniet je van een aangename temperatuur die we helemaal naar jouw wensen kunnen afstemmen, terwijl je lekker luistert naar een ontspannen muziekje en aangenaam meedeint op de vibraties in de capsule. Je bent even helemaal teruggetrokken in je eigen cocon. De behandeling zorgt voor de volgende voordelen:

 • het stimuleert de stofwisseling en verhoogt de verbranding van het aantal calorieën
 • geeft totale ontspanning en energie
 • verzacht spierpijnen en gewrichtsklachten
 • ontgift en ontslakt het lichaam en zorgt voor een intensieve huidreiniging
 • stimuleert gewichtsverlies
 • verstevigt de huid, vermindert cellulite
 • verhoogt de weerstand


stylingcapsule-rood

stylingcapsule-blauw 

Onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding tot orthomoleculair therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Bij een orthomoleculair consult zijn uw klachten uitgangspunt en gaan we na welke processen in het lichaam niet optimaal verlopen en deze bijsturen  aan de hand van aanpassing van de voeding. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van orthomoleculaire consulten in het aanvullend pakket. Via onderstaande link kunt u zelf nagaan of uw ziektekostenverzekeraar dekking hiervoor biedt:  http://www.mbog.nl/actueel/zorgverzekeraars-2017.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bepalen we of we 1 of meer losse consulten afspreken of dat we voor u een plan op maat maken, die afgestemd is op uw wensen en omstandigheden.

Marijke-april2016

Marijke Eijgenraam

Eigenaresse Marijke Eijgenraam is in 2011 gestart met een studio voor figuurcorrectie werkend met de Bailine methode. De studio was gevestigd in de wijk Nieuwland. Nadat in 2012 uitbreiding volgde met de cryolipolyse methode, ging de studio verder onder de naam Afslankstudio Gracili.
Vanaf april 2016 bevindt de praktijk zich op de huidige locatie aan de Zielhorsterweg. te Amersfoort.
Marijke Eijgenraam is orthomoleculair therapeut, APS therapeut en gediplomeerd gewichtsconsulente en is ervaringsdeskundige wat betreft afvallen. Vele methoden heeft ze als klant zelf ook ervaren. Behalve de 3 bovengenoemde opleidingen heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd, alsmede de opleidingen tot begeleidster Metabolic- Balance en  Oerslank. Verder heb ik jaarlijks trainingen, nascholingen, seminars en masterclasses gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid.

 

“Ik ben meerdere keren flink afgevallen, en weet wat het is om je niet prettig te voelen in je lichaam. De frustratie die het met zich meebrengt als je een broek uit de kast haalt, die niet meer past, heb ik meermaals aan den lijve ervaren. Naar mate we ouder worden, wordt het steeds lastiger om het gewenste gewicht te bereiken én te behouden. Wel word je realistischer, maatje 34 is echt niet nodig, maar we willen vooral ook niet dat we ons beperkt gaan voelen in ons doen en laten door de gewichtstoename. We willen ons graag prettig voelen in ons lichaam, maar op z’n tijd een wijntje of lekker uit eten gaan moet ook kunnen. Gelukkig is dat voor bijna iedereen haalbaar, al dan niet met een steuntje in de rug. Graag wil ik mijn kennis, ervaring en apparatuur inzetten om ook voor u het gewenste resultaat te behalen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake waarin we samen kunnen kijken welke methode voor u het meest geschikt is.”

Lymfedrainage

Ontspannen boost voor uw lymfevatenstelsel; helpt bij verwijderen van afvalstoffen!

lymfedrainage

lymfedrainage

Lymfedrainage (of compressietherapie) is de oplossing als u last heeft van plaatselijke ophopingen van vet en/of vocht al dan niet in combinatie met stevige bovenbenen met cellulite vorming. De behandeling is zeer aangenaam; u ligt met bovenkleding aan in een soort grote tuinbroek. Deze broek bevat vele compartimenten die afwisselend onder druk worden gezet. Zo ontstaat er een opwaartse stuwing die een boost geeft aan uw bloed- en lymfecirculatie en tevens het metabolisme stimuleert.

Het lymfevatenstelsel is verantwoordelijk voor de vochthuishouding. Indien er in dit vatenstelsel vernauwingen of blokkades optreden, dan belemmert dat de afvoer van afvalstoffen en hopen deze zich op in met name uw bovenbenen.

Afhankelijk van uw klachten is deze behandeling uitstekend geschikt om te combineren met elektrostimulatie behandelingen en/of thermo-cryolipide.

lymfevatenstelsel

Werkwijze

Hoe wij je bijstaan, wat je doel ook is.

 

Wij werken als volgt:

 • Gratis kennismakingsafspraak
 • Proefbehandeling in overleg
 • Duidelijke uitleg over de diverse methoden
 • Transparantie m.b.t. de prijzen

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. Je hebt dus de mogelijkheid serieus antwoord te krijgen op al je vragen. Geen valse hoop of vage beloften maar heldere voorlichting en informatie op basis waarvan je zelf een besluit kunt nemen. Uiteraard zijn we daarbij transparant over de prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Omdat we zo veel verschillende mogelijkheden hebben, en voor elke klant een pakket op maat maken, rekening houdend met jouw wensen én budget, is het ondoenlijk om hier alle verschillende (combinatie) mogelijkheden met prijzen te vermelden. Na de voorlichting is het mogelijk een behandelplan op te laten stellen. Hierbij worden de beste elementen van de verschillende methoden/programma’s die wij aanbieden gecombineerd die voor jou het optimale resultaat bieden.

Vergoeding is mogelijk!

Tevens kijken wij met je naar je zorgverzekering. Aangezien Marijke Eijgenraam van afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili  aangesloten is bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) is het mogelijk dat je de kosten voor een orthomoleculair consult (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen via de zorgverzekering. Bij veel verzekeraars is er een vergoeding mogelijk voor alternatieve zorg, voedingsadviezen en/of begeleiding bij overgewicht in het aanvullende pakket. Voor deze vergoeding hoef je niet eerst het bedrag van je eigen risico zelf te betalen. Je betaalt de afgenomen diensten aan ons en wij maken een factuur op voor de verzekering die je vervolgens zelf in kunt dienen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een behandelmethode kiezen die zowel lichamelijk als financieel bij je past. Meer weten over de vergoedingen?

Wat wordt er vergoed

lees de algemene voorwaarden

Maak gratis en vrijblijvend kennis

 

Voeding & leefstijl

We worden bedolven onder tegenstrijdige meningen en adviezen over wat gezond eten is. Vet of geen vet? Havermout, goji bessen, chia zaad en groene smoothies? En vlees, melk en andere dierlijke producten? Kennis over voeding als medicijn is al zo oud als de mensheid, maar wordt nu ondersteund door goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek. Ik kan je helpen met het praktisch en haalbaar toepassen van deze laatste (en tegelijkertijd ook oeroude) inzichten over wat een mens nodig heeft voor optimale ontwikkeling en functioneren.

Ik ben een voorstander van echt eten: voedzaam, gevarieerd en vooral ook lekker. En ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam uniek is. Daarom zal ik je niet een one size fits all dieet voorschotelen, maar kijken we uitgaande van jouw wensen en behoeften hoe we je systeem dat kunnen geven wat het nodig heeft.

Naast voeding spelen bioritme, beweging en ontspanning een belangrijke rol in gezond zijn en blijven. Ook hier geldt dat we kijken naar jouw persoonlijke situatie, en hoe we binnen de mogelijkheden kunnen zorgen voor een optimale gezondheid.

Afspraken dienen altijd tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd om niet te worden doorberekend!

 

Onze bankgegevens zijn : IBAN nummer: NL79 KNAB 0257 9485 46 t.n.v. Gracili onder vermelding van het debiteur- en factuurnummer of uw naam.