Werkwijze

Hoe wij je bijstaan, wat je doel ook is.

 

Wij werken als volgt:

  • Gratis kennismakingsafspraak
  • Proefbehandeling in overleg
  • Duidelijke uitleg over de diverse methoden
  • Transparantie m.b.t. de prijzen

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. Je hebt dus de mogelijkheid serieus antwoord te krijgen op al je vragen. Geen valse hoop of vage beloften maar heldere voorlichting en informatie op basis waarvan je zelf een besluit kunt nemen. Uiteraard zijn we daarbij transparant over de prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Omdat we zo veel verschillende mogelijkheden hebben, en voor elke klant een pakket op maat maken, rekening houdend met jouw wensen én budget, is het ondoenlijk om hier alle verschillende (combinatie) mogelijkheden met prijzen te vermelden. Na de voorlichting is het mogelijk een behandelplan op te laten stellen. Hierbij worden de beste elementen van de verschillende methoden/programma’s die wij aanbieden gecombineerd die voor jou het optimale resultaat bieden.

Vergoeding is mogelijk!

Tevens kijken wij met je naar je zorgverzekering. Aangezien Marijke Eijgenraam van afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili  aangesloten is bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) is het mogelijk dat je de kosten voor een orthomoleculair consult (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen via de zorgverzekering. Bij veel verzekeraars is er een vergoeding mogelijk voor alternatieve zorg, voedingsadviezen en/of begeleiding bij overgewicht in het aanvullende pakket. Voor deze vergoeding hoef je niet eerst het bedrag van je eigen risico zelf te betalen. Je betaalt de afgenomen diensten aan ons en wij maken een factuur op voor de verzekering die je vervolgens zelf in kunt dienen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een behandelmethode kiezen die zowel lichamelijk als financieel bij je past. Meer weten over de vergoedingen?

Wat wordt er vergoed

lees de algemene voorwaarden

Maak gratis en vrijblijvend kennis

 

Voeding & leefstijl

We worden bedolven onder tegenstrijdige meningen en adviezen over wat gezond eten is. Vet of geen vet? Havermout, goji bessen, chia zaad en groene smoothies? En vlees, melk en andere dierlijke producten? Kennis over voeding als medicijn is al zo oud als de mensheid, maar wordt nu ondersteund door goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek. Ik kan je helpen met het praktisch en haalbaar toepassen van deze laatste (en tegelijkertijd ook oeroude) inzichten over wat een mens nodig heeft voor optimale ontwikkeling en functioneren.

Ik ben een voorstander van echt eten: voedzaam, gevarieerd en vooral ook lekker. En ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam uniek is. Daarom zal ik je niet een one size fits all dieet voorschotelen, maar kijken we uitgaande van jouw wensen en behoeften hoe we je systeem dat kunnen geven wat het nodig heeft.

Naast voeding spelen bioritme, beweging en ontspanning een belangrijke rol in gezond zijn en blijven. Ook hier geldt dat we kijken naar jouw persoonlijke situatie, en hoe we binnen de mogelijkheden kunnen zorgen voor een optimale gezondheid.

Afspraken dienen altijd tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd om niet te worden doorberekend!

 

Onze bankgegevens zijn : IBAN nummer: NL79 KNAB 0257 9485 46 t.n.v. Gracili onder vermelding van het debiteur- en factuurnummer of uw naam.