Onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding tot orthomoleculair therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Bij een orthomoleculair consult zijn uw klachten uitgangspunt en gaan we na welke processen in het lichaam niet optimaal verlopen en deze bijsturen  aan de hand van aanpassing van de voeding. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van orthomoleculaire consulten in het aanvullend pakket. Via onderstaande link kunt u zelf nagaan of uw ziektekostenverzekeraar dekking hiervoor biedt:  http://www.mbog.nl/actueel/zorgverzekeraars-2017.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bepalen we of we 1 of meer losse consulten afspreken of dat we voor u een plan op maat maken, die afgestemd is op uw wensen en omstandigheden.

Marijke-april2016

Marijke Eijgenraam

Eigenaresse Marijke Eijgenraam is in 2011 gestart met een studio voor figuurcorrectie werkend met de Bailine methode. De studio was gevestigd in de wijk Nieuwland. Nadat in 2012 uitbreiding volgde met de cryolipolyse methode, ging de studio verder onder de naam Afslankstudio Gracili.
Vanaf april 2016 bevindt de praktijk zich op de huidige locatie aan de Zielhorsterweg. te Amersfoort.
Marijke Eijgenraam is orthomoleculair therapeut, APS therapeut en gediplomeerd gewichtsconsulente en is ervaringsdeskundige wat betreft afvallen. Vele methoden heeft ze als klant zelf ook ervaren. Behalve de 3 bovengenoemde opleidingen heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd, alsmede de opleidingen tot begeleidster Metabolic- Balance en  Oerslank. Verder heb ik jaarlijks trainingen, nascholingen, seminars en masterclasses gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid.

 

“Ik ben meerdere keren flink afgevallen, en weet wat het is om je niet prettig te voelen in je lichaam. De frustratie die het met zich meebrengt als je een broek uit de kast haalt, die niet meer past, heb ik meermaals aan den lijve ervaren. Naar mate we ouder worden, wordt het steeds lastiger om het gewenste gewicht te bereiken én te behouden. Wel word je realistischer, maatje 34 is echt niet nodig, maar we willen vooral ook niet dat we ons beperkt gaan voelen in ons doen en laten door de gewichtstoename. We willen ons graag prettig voelen in ons lichaam, maar op z’n tijd een wijntje of lekker uit eten gaan moet ook kunnen. Gelukkig is dat voor bijna iedereen haalbaar, al dan niet met een steuntje in de rug. Graag wil ik mijn kennis, ervaring en apparatuur inzetten om ook voor u het gewenste resultaat te behalen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake waarin we samen kunnen kijken welke methode voor u het meest geschikt is.”