Vetcellen bevriezen

Het veilige en voordelige alternatief voor liposuctie.

Cryobehandelingen

Bij afslankstudio Gracili kunt u op eenvoudige wijze eindelijk korte metten maken met die vetophopingen die u ook ondanks intensief sporten niet weg kunt krijgen, of het nu gaat om uw buik, benen, taille of welke andere plaats dan ook.

Het betaalbare alternatief voor liposuctie.

Bij thermo-cryolipide komt er geen operatie aan te pas; dus geen littekens terwijl het resultaat net zo blijvend is als liposuctie. Tot 22 % reductie van onderhuids vetweefsel is mogelijk na slechts 1 behandeling!

Meer weten? Klik hier voor onze website: www.vetcellenbevriezen.nlslide 4

cryolipolyse

Thermo-cryolipide is dé oplossing.

Cryolipide is de naam van de techniek die door diepe koeling van de huid de vetcellen beschadigt waardoor zij geleidelijk afsterven. Wij werken met de Coolipo Twin. Met deze apparatuur zijn meerdere toepassingen mogelijk. Zo is er ook een programma dat de huid wisselend opwarmt en daarna diep koelt; deze techniek wordt thermo- cryolipide genoemd.
In de volksmond wordt de techniek ook wel het bevriezen van vetcellen genoemd. Eenmaal afgestorven vetcellen komen niet meer terug. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake nemen wij uitvoerig met u door wat de behandeling inhoudt, kijken we of er geen medische bezwaren zijn en geven wij u voedingsadvies om te zorgen dat de vrijgekomen vetten daadwerkelijk door verbranding het lichaam verlaten.